Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Szybki Exp Na Nowym Serwerze

kawas11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Dzisiaj opiszę jak mieć szybki start na nowych lub starych serwerach :-)

Nie zależnie jaką klasą gramy można bardzo szybko nabić ten 30 level w jeden dzień bez używania botów lecz najlepiej jest użyć dmg hacka! (Bez niego też da się expić według poradnika)

Ja polecam do tego woja body/mentala ze względu an to ze mental ma dużego defa a body spore dmg.

Zaczynamy!

Tworzymy postać tak długo dopóki nie wypadnie nam bon na zwierzęta.

Na początku expimy w takim miejscu żeby żaden inny gracz nie atakował naszych mobków robiąc po drodze misje.

Tak expimy do 5 levela i sprzedajemy drop.

Gdy mamy już magiczny 5 level:

1. Idziemy do trenera i wybieramy specjalizacja(wybieramy wszystkie skille atakujące np o woja body wir, szarża, 3-stronne a później dopiero aura, którą jedziemy na m1)

2. Robimy Questa u biologa na miecz+3 i ulepszamy do +4

3. Expimy do 7 levela aż w końcu wybieramy się na bezdusznych

Polecam bić mobki o nazwie Bezduszny Eun-Jung

Gdy tylko nabierzemy trochę na sile możemy bić takie mobki jak:

- Bezduszny Jin-Hee

- Bezduszny Se-Rang

Uwaga!

Dlaczego akurat expić na nich? Leci z nich ponad 2k expa a mają bardzo małe hp. a z użyciem dmg hacka zabija się ich bardzo szybko.

Wokół tych mobków kręci się dużo agresywnych zaprzysiężonych, którym nie damy rady!

Spokojnie expimy tutaj aż do 15 levela lub 18 lurując już wtedy zaprzysiężonych ;-)

na 18 level powinniśmy już mieć kasę na eq+5/6 wiec robimy kolejno zbroja an 18level +5/6, bron na 15lvl+5/6, tarcza bojowa +5/6 oraz hełm na +5/6

Posiadając takie eq możemy expić na dzikusach (z dmg hackiem) wiec wybieramy się tam na najlepszy spot (zależnie od królestwa są one rozmieszczone w innych częściach m2)

Jeśli ktoś nie wiem co to są dzikusy to powiem ze wchodząc do m2 napotkamy zaprzysiężonych a idą dalej w głąb nowej krainy napotkamy takie mobki jak:

My expimy tylko an tych mobkach z pogrubioną nazwą powoli przechodząc na te z podkreśloną nazwą cały czas bijąc mobki z nazwą napisane kursywą (rzadkie mobki)

Do 30 levela spokojnie dropnie parę drobiazgów, które opłaci się sprzedać oczywiście cały czas bijemy każdego metina oprócz tych o 10 level wyższych, ponieważ ich szybko nie ubijemy a będzie to tylko strata czasu

Drop z dzikusów czyli co do sklepu a co na ch1

1. Marmur Poliformii

2. Księga Poliformii

3. Księga Misji[/color

4. Siano

5. Shuriken

6. Kawałek Klejnotu

7. Zardzewiałe Ostrze

8. Kawałek Zepsutej Zbroi

9. Flaga

10. Miecz Pełni Księżyca

11. Zdobycz Dzikusa

12. Shuriken+

13. Kamień Duchowy

14. Stłuczona Porcelana

15. Zaawansowana Księga Poliformii

Pogrubione itemki Ida na ch1 reszta to śmiecie :-D

Podkreślone zostawiamy bo się przydadzą. Oczywiście niektóre można zostawiać takie jak Miecz Pełni księżyca (Fms) czy też księgi poli lub marmury poli :-). Wszystkie te itemki te które są pogrubione są ważne więc jeśli chcesz cos w przyszłości ulepszać to polecam zostawić parę sztuk kawałków klejnotów czy też kawałków zepsutej zbroi.

Mam nadzieję że poradnik się przyda i wielu graczy dobrze rozpocznie grę na nowych serwerze :-) Powodzenia!

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

fajny tut :P mi się nie przyda i mam inne spoty do expa ale kit :P widać, że się napracowałeś :D

Opublikowano
30 level w jeden dzień

Tworzymy postać tak długo dopóki nie wypadnie nam bon na zwierzęta.

Paradoks? No chyba kpisz, zebym miał tracic 5 godzin by załatwić głupi bon na zwierzęta... W te 5 godzin wbiłbym dajmy 25level i już nie był by potrzebny ten bon na zwierzęta, bo bijesz w m2...

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

Paradoks? No chyba kpisz, zebym miał tracic 5 godzin by załatwić głupi bon na zwierzęta... W te 5 godzin wbiłbym dajmy 25level i już nie był by potrzebny ten bon na zwierzęta, bo bijesz w m2...

Jeśli nie chcesz to tego nie rób.

To jest porada a nie konieczność

Opublikowano

Powiem ci tyle ze fajny tut leci +.

1 blad ja zawsze sprzedaje marmurki a ty ich nie pogrubiles

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

W ostateczności może być , ja także mam inne sposoby expienia :D

Pozdrawiam

:ninja:<3 <3 xD xD :D :D :) :) B) B) B) :P :P :P

KUPIE ALZ NA SERWERZE MERCURY !!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ten tutorial, to nic nowego. Kazdy tak robi. NIe opisales nic, czego inni by nie wiedzieli. Bon na zwierzeta, strata czasu. Ninja + dmghack, to jest dobre polaczenie.

4ae6f56dfba0424eb5bce39426cc8c5f.0.gif

Jeśli Pomogłem to daj +, jeśli nie to odpuść sobie i nie bądź frajerem.

Opublikowano

up żal mi cie on napisał poradnik o wojowniku jak nim szybko wbić 30lvl od 0 może nei wszyscy lubią grać ninją?? Poradnik super + leci od jutra zaczynam :D

Opublikowano

poco komu dmg hack?? on jest w ogole nie potrzebny i z nim to wiekszosc gra bo nie umie normalnie <_< (nie twierdze ze wszyscy ale zazwyczaj tak jest) ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...